Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/index.php:11) in /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/class-sg-cachepress.php on line 315

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/index.php:11) in /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/class-sg-cachepress.php on line 329
Nysgjerrig på nye barnefilmer? | Filmverftet

Få en eksklusiv smugkikk på et utvalg av kommende barnefilmer, i en uformell og hyggelig ramme på Verdensteatret kino – perfekt også for mingling! Kjøp billetter her, billettpris: 85,- Følgende prosjekter blir presentert:

TEGNEMESTER TUSJ

Ny animasjons/live action-kortfilm fra Fabelfjord. Regissør: Jim Hansen
Presenteres av: produsent Endre Lund Eriksen

ALONE IN SPACE (ENSAMMA I RYMDEN)

Ny svensk sci-fi-film for barn/ungdom, som går i produksjon til høsten. Basert på teaterstykket «Vial» av Henrik Ståhl.?Produsenter: Stefan Baron, Sonja Hermele, Anna Knochenhauer?Presenteres av regissør Ted Kjellson og idé/manusforfatter Henrik Ståhl

TUNGESKJÆRERNE

Solveig Melkeraaens nye dokumentar om barn i Norges største fiskerikommune Øksnes i Vesterålen, som bidrar i den tradisjonelle tungeskjæringa. Produsent: Medieoperatørene AS
Presenteres av: regissør Solveig Melkeraaen

OSKARS AMERIKA

Helaftens film for barn/ungdom, produsert av Original Film AS og med regi av Torfinn Iversen. En videreføring av Iversens kortfilm «Levis hest».
Presenteres av: produsent Mona Steffensen
Arrangementet er i samarbeid med Verdens Beste, TIFFs barnefilmfestival.
Følg med på arrangementet på Facebook! nike air max 90 damen