Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/index.php:11) in /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/class-sg-cachepress.php on line 315

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/index.php:11) in /home/rekylweb/public_html/clients/filmverftet.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/class-sg-cachepress.php on line 329
Oskars Amerika innspilling i gang! | Filmverftet

Mandag 30. mai startet innspillingen av Torfinn Iversens første spillefilm, «Oskars Amerika», på FilmCamp i Troms. Filmen er skrevet av Iversen, som også står for regien. De første to ukene skal innspillingen gjøres på FilmCamp, før den fortsetter på Andøya. 11-år gamle Odin Eikre fra Stokmarknes har hovedrollen og premiere er satt til 2017.
Oskars Amerika handler om 10 år gamle Oskar, som bestandig har drømt om å ri over prærien sammen med moren sin. Rett før sommerferien forteller moren at hun må dra til Amerika, mens Oskar må bli igjen hos den gretne bestefaren sin. Urettferdig! Heldigvis møter Oskar mannen Levi, som bor sammen med den nærsynte hesten sin. Sammen legger de en vill plan om å ro over Atlanteren for å finne Oskars mor.
Les mer om innspillingen på vol.no eller hør Torfinn og Mona fortelle på NRK P1s Kulturnytt tirsdag 31. mai. nike air max thea damen