Studenhuset Driv - Tromsø
Filmverftet AS er ei klynge av filmrelaterte bedrifter med base i Tromsø som skal utvikle nettverk i det internasjonale Nord-Norge.
Tromsø, 9008 Norway ,

Kick-off Filmklynge Nord

Nov 15, 2017 @ 2:00 pm  —  Nov 15, 2017 @ 6:00pm

Onsdag 15.11.17 kl. 14.00 blir det kick-off for Filmklynge Nord.
Dit kommer en representant for Norsk Filminstitutt fiksjon med siste nytt om deres støtteordninger. Vi får også besøk av Aira Planting som er prosjektleder for NRK Ekstern. Hun skal fortelle om hva NRK ser etter når de kjøper produksjoner for TV, og hvilke muligheter dette kan gi filmskapere i Nordnorge.

Filmklynge Nord er et nytt initiav som kommer ut fra Filmverftet AS, og målsettingen er gjennom klyngesamarbeid i filmbransjen i Nordnorge å jobbe for økt lønnsomhet i bransjen gjennom satsing på nettverksbygging og samarbeid, kvalitet og kompetanse, distribusjon og internasjonalisering og innovasjon. Filmklynge Nord skal være bedriftsstyrt, og støttes av Innovasjon Norge Arktis. Kick-offen er i forbindelse med/forlengelse av, deres arrangement Xn: https://www.facebook.com/events/1746364305408979/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22

Ønsker du å vite mer før du melder deg på, ta gjerne kontakt med prosjektleder Geir P. Stokke på epost post@filmverftet.com nike air max damenStudenhuset Driv - Tromsø

Tromsø, 9008 Norway 


Event Venue


 • Venue
  Studenhuset Driv - TromsøFilmverftet AS er ei klynge av filmrelaterte bedrifter med base i Tromsø som skal utvikle nettverk i det internasjonale Nord-Norge.
 • About
  Filmverftet AS er ei klynge av filmrelaterte bedrifter med base i Tromsø som skal utvikle nettverk i det internasjonale Nord-Norge.
 • Location
  Søndre Tollbodgate 3, 9008 Tromsø, Norway
 • Email
  post@filmverftet.com
 • Follow On

Event Details